Crescendo Barchem 100 jaar

Op 20 november 2021 bestond muziekvereniging Crescendo Barchem 100 jaar! Hiervoor hebben zij muzikanten uitgenodigd om mee te doen met het 100 jarig jubileum optreden. Helaas kon het optreden niet doorgaan vanwege corona.

Er is nu een nieuwe datum voor het optreden namelijk zaterdag 29 oktober. Daarnaast zijn er twee data gepland voor de gezamenlijke repetities. De repetities zijn gepland op zondag 25 september van 11.00 tot 12.30 uur en woensdag 12 oktober van 20.30 tot 21.30 uur (locatie: Schotzaal in dorpshuis Het Onderschoer)

Ze hadden al een leuke groep muzikanten uit de regio bij elkaar, maar er kunnen er nog meer bij!

Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je voor 30 juni 2022 op via de mail: crescendobarchem100jaar@gmail.com

Vermeld welk instrument je bespeelt en je ontvangt de muzieknummer en overige informatie over het optreden.

Hopelijk tot ziens op één van de repetities of bij ons optreden