Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomeravondconcert Concordia Eefde

6 juli 2022 @ 19:30 - 21:30

Op woensdag 6 juli 2022 sluit Muziekvereniging Concordia Eefde het muzikale jaar af met een Zomeravondconcert. Dit informele buitenluchtconcert wordt gegeven op het Triverseplein bij de Ontmoetingskerk in Eefde en is gratis voor publiek.

Traditioneel sluiten we voor de vakantie het muzikale jaar af met een informeel en gezellig buitenconcert. En… we nodigen ook vrienden, familie en oud-leden uit om met ons mee te spelen. Een unieke gelegenheid voor muzikantenom kennis te maken met onze verenigingn, dirigent Stefan Blaak en/of om samenspeel ervaring op te doen in een (groot) orkest. De vorige editie hebben we zelfs met ruim 80 muzikanten samengespeeld. Ook voor ons een bijzondere ervaring.

Programma 
19.30 uur    Leerlingenoptredens
Leerlingen geven afwisselend op mini podia korte optredens van ongeveer vijf minuten. Dit kan alleen of in kleine groepjes en de podia staan tussen het publiek.
20.00 uur    Pauze
20.30 uur    Orkest
Muzikanten van ons concertorkest en de gastmuzikanten geven een concert van een klein uur. Het programma is laagdrempelig en de muziek ligt makkelijk in het gehoor.
21.30 uur    Gezellige afsluiting met een drankje en een hapje.

Gegevens

Datum:
6 juli 2022
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Triverseplein Eefde

Organisator

Concordia Eefde
Bekijk de site van Organisator