Muziekvereniging Advendo Lochem

Wie zijn wij, wat doen wij, waar zitten wij? Advendo is dé muziekvereniging van Lochem.
De vereniging bestaat uit verschillende onderdelen te weten een harmonieorkest, slagwerkgroep, leerlingenorkest, blokfluit & AMV-groepen en verschillende ensembles en muziekgroepen.

Onze vereniging, opgericht in 1908 en koninklijk erkend in 2008, is al jaren muzikaal actief binnen de gemeente Lochem. Niet alleen bij lokale activiteiten of tijdens traditionele optredens zoals op Koningsdag, maar ook bij tal van andere evenementen waar muziek een rol speelt.

Elk jaar verzorgen wij een aantal professioneel verzorgde concerten, die telkens een andere invulling hebben. Hierbij wordt vaak samengewerkt met andere partijen zoals orkesten, koren, theatergezelschappen, bands of lokale en regionale organisaties.

Het is onze missie om als vereniging hét muziekplatform van Lochem te zijn.
Een plek waar elke enthousiaste en gemotiveerde muzikant welkom is.

Laagdrempelige, gevarieerde en creatieve muziekactiviteiten voor zowel jong als oud, dat is waar wij voor staan. Advendo zorgt voor de professionele ondersteuning, goed instrumentarium, (blad)muziek en een prachtige repetitie locatie. Zo kunnen alle onderdelen van onze vereniging zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met datgene waar wij voor staan: Met zijn allen, samen muziek maken!

Muziekvereniging Advendo Lochem
www.advendo-lochem.nl
info@advendo-lochem.nl